افزایش تولید گاز طبیعی ایران تا سطح ۲۷۵ میلیارد مترمکعب در سال

افزایش تولید گاز طبیعی ایران تا سطح ۲۷۵ میلیارد مترمکعب در سال

وزیر نفت با اشاره به اینکه با وجود تحریم های ظالمانه و یکجانبه دولت آمریکا در چند سال گذشته افزایش تولید گاز طبیعی ایران به 275 میلیارد مترمکعب در سال رسیده است گفت: تنش و تهدید منطقه ای نیست. فقط بر ثبات منطقه ای تأثیر می گذارد همچنین خطر قابل توجهی برای امنیت انرژی جهانی به همراه دارد.

به گزارش میجیک محسن پاک نژاد در مراسم افتتاحیه بیست و ششمین اجلاس وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز با تایید اینکه مجمع کشورهای صادرکننده گاز اهمیت ارتقای همکاری ها و استفاده از رویکرد واحد برای غلبه بر این چالش ها را درک می کند اظهار کرد: : این مجمع دارای اراده و آمادگی لازم برای تحول مستمر و ایفای نقش موثرتر در تحول بازار جهانی گاز و انرژی است. این تمایل و آمادگی یک سرمایه عمومی ارزشمند است که ما را در رسیدن به اهداف مشترک یاری می کند.

وی با تاکید بر اینکه اجلاس وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز یکی از مهمترین رویدادهای بین المللی صنعت گاز در جهان محسوب می شود ادامه داد: این نشست فرصت مناسبی برای تبادل نظر و اجماع کشورهای عضو و ناظران است. شورای کارشناسان و کارشناسان صنعت گاز برای افق صنعت گاز روشن بیشتر متصل و تقویت شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: به عنوان رئیس بیست و ششمین اجلاس وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز به وزرای جدید بولیوی مصر گینه استوایی لیبی روسیه ونزوئلا موریتانی پرو و ​​سنگال خوش آمد می گویم و برای آنها آرزوی موفقیت می کنم. پست ها و مسئولیت های آنها نیز از سوی محمد ماهار دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز و تیمی که او را برای کمک به سازماندهی بیست و ششمین اجلاس وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز همراهی کردند بسیار متشکرم.

با اشاره به اینکه بیش از یک سال است که منطقه و جهان شاهد جنایات لجام گسیخته بی سابقه و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و سپس علیه لبنانی ها بوده است گفت: در چند روز اخیر و در همان زمان. به عنوان اعلام آتش بس در لبنان ما شاهد جنبش بودیم. گروه های مسلح مخالف بسیاری در سوریه داریم که نیازمند هوشیاری و هماهنگی کشورهای منطقه و پاسخ مستقیم و مؤثر بین المللی است. جامعه

وی ادامه داد: تنش ها و تهدیدات موجود در منطقه نه تنها بر ثبات منطقه تأثیر می گذارد بلکه خطرات مهمی را برای امنیت انرژی جهانی به همراه دارد زیرا اختلال در زنجیره تأمین و قابلیت اطمینان و دسترسی به منابع مهم انرژی در معرض خطر بین المللی است. جامعه

تا سال 2050 نیمی از انرژی جهان را با نفت و گاز تامین کنید

وزیر نفت با بیان اینکه اتخاذ رویکرد تک بعدی و گذر سریع از سوخت های فسیلی به سوخت های غیرفسیلی جهان را با مخاطرات پیچیده تری مواجه کرده است تاکید کرد: این رویکرد منجر به بی ثباتی بی عدالتی و فقر انرژی در جهان شده است. . . حتی خوش بینانه ترین چشم انداز انرژی نشان می دهد که حداقل نیمی از نیازهای انرژی جهان تا سال 2050 همچنان توسط منابع نفت و گاز تامین خواهد شد.

پاک نژاد گفت: بنابراین تلاش برای حذف یا جایگزینی سوخت های فسیلی اقدامی غیرواقعی و تهدیدی برای امنیت انرژی جهان خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در این بین گاز طبیعی با مزایای اقتصادی و زیست محیطی منابع فراوان و توسعه زیرساخت ها نقش مهمی در تامین نیازهای روزافزون انرژی به اثبات رسانده است افزود: بر اساس آخرین پیش بینی دبیرخانه گاز طبیعی نقش مهمی در تامین نیازهای روزافزون انرژی داشته است. از مجمع کشورهای صادرکننده گاز سهم گاز طبیعی در ترکیب انرژی جهان تا سال 2050 به 26 درصد خواهد رسید.

آشفتگی اقتصادی جهانی با تهدیدات امنیت انرژی

وزیر نفت تصریح کرد: دستیابی به این جایگاه بدون سیاست گذاری صحیح انرژی سرمایه گذاری های کلان در زنجیره تامین گاز طبیعی و حمایت همه جانبه از استفاده از گاز طبیعی در عرصه بین المللی انرژی امکان پذیر نیست.

پاک نژاد با اشاره به اینکه سیاست فعلی انرژی و وضعیت سرمایه گذاری نشان دهنده نگرانی آینده صنعت گاز و انرژی جهانی است ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا در دوران پسا کرونا تحولات ژئوپلیتیکی و تحمیل های فرامرزی. تحریم جریان صادرات نفت و گاز به در سال های اخیر برخی از کشورهای عضو این مجمع با به خطر انداختن امنیت انرژی شکنندگی اقتصاد جهانی را آشکار کرده اند.

وی با بیان اینکه نیاز جهان به امنیت منابع و تقاضای انرژی کاملا ضروری است گفت: ما معتقدیم که آزادی مبادلات اقتصادی بین کشورها تحقق منافع جمعی را تضمین می کند و وضعیت اقتصادی با مداخلات فرامرزی یکجانبه مخدوش نمی شود. و تحریم ها

وزیر نفت افزود: توسعه همکاری بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان انرژی نقش مهمی در تضمین ثبات و امنیت انرژی جهان دارد و راه را برای سرمایه گذاری در بخش گاز طبیعی هموار می کند.

تهدیدهای بالقوه برای تامین امنیت انرژی تحت کاهش سرمایه گذاری

پاک نژاد ادامه داد: در حالی که پیش بینی می شود سرمایه گذاری در صنعت گاز در میان مدت و بلندمدت افزایش یابد احتمالا حجم آن به سطح بالای ماه نزدیک نیست و این یک تهدید بالقوه برای امنیت انرژی جهان است.

وی با بیان اینکه با توجه به جایگاه ویژه مجمع کشورهای صادرکننده در بازار جهانی گاز باید از تلاش جمعی اعضا برای حفظ و افزایش توانمندی های آنها حمایت شود گفت: توسعه منابع عظیم گاز طبیعی کشور اعضای مجمع با حمایت از استفاده از فناوری های جدید اقدام موثری است.» در راستای پذیرش اقتصاد سبز و تضمین امنیت انرژی جهان است.

وی با تاکید بر اینکه باید با هماهنگی و کمک دبیرخانه مجمع بیش از گذشته تلاش کنیم تا گاز طبیعی به عنوان بخشی از راه حل جهانی برای دستیابی به توسعه پایدار مورد حمایت همه جانبه بین المللی قرار گیرد. : ایران به عنوان تولید کننده اصلی گاز در جهان با وجود فشار ناشی از تحریم ها در صنعت نفت و گاز توانسته به دستاوردهای مهمی در زمینه توسعه زیرساخت های لازم برای افزایش عرضه گاز طبیعی دست یابد.

پاک نژاد ادامه داد: با وجود تحریم های ظالمانه و یکجانبه دولت آمریکا در چند سال گذشته بخش قابل توجهی از پروژه برنامه ریزی شده در حوزه توسعه بخش گاز (بالا دست و پایین دست) با موفقیت به پایان رسیده است که باعث افزایش تولید گاز طبیعی ایران شده است. . به سطح 275 میلیارد متر مکعب سرب در سال.

وی با اشاره به اینکه اکنون سهم گاز طبیعی در سبد مصرف انرژی در ایران بیش از 70 درصد افزایش یافته است گفت: استفاده از ظرفیت های داخلی و بین المللی برای اجرای برنامه های افزایش تولید گاز طبیعی بهینه سازی مصرف و بهبود بهره وری انرژی از جمله هدف اصلی صنعت گاز جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر نفت تاکید کرد: ایران علاوه بر توجه به بهره برداری از ظرفیت گاز طبیعی به روش های دوستدار محیط زیست نیز پایبند است. از سوی دیگر ایران مصمم است که در توسعه فناوری ها و روش هایی که با کاهش اثرات منفی زیست محیطی راندمان استخراج و استفاده از گاز را افزایش می دهد پیشرو باشد.

پاک نژاد افزود: گفت و گو همکاری و همسویی راهبردی میان کشورهای عضو مجمع کشورهای صادرکننده گاز بستر مهمی برای استحکام آن است و ایران به عنوان یکی از اعضای موسس این مجمع نقش مهمی در شکل دهی به اهداف و اهداف آن داشته است. استراتژی ها .

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا