استانداردهای دوگانه حقوق بانوان در رسانه‌/ سانسور هویتی زن ایرانی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری آنلاین – فرهنگ و اندیشه – مسعود کار دستیسالهاست که مسأله حقوق و برابری زنان ، اعمال حقوق و آزادیهای اجتماعی در تمدن ساختاری ، از جنبش فمینیستی غرب شروع شد که پس از انقلاب صنعتی و گذار از سنت به مدرنیته و اکنون به پست مدرنیته روی داد. و نئو مدرنیته از نظر مفهومی فروپاشیده است ، اما در ایران تولید می شود و یک تجربه شکست خورده را تکرار می کند. این پدیده امتحان شده در واقع از نظر و دیدگاه رسانه ها بسیار چالش برانگیز است و علاوه بر زمینه های اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی و … ، از دیدگاه رسانه ها نیز می توان آن را مورد مناقشه قرار داد.

استانداردهای دوگانه حقوق زنان در رسانه ها / سانسور هویت زنان ایرانی

نگرش زنان از منظر خود و جامعه در ایران به دلیل وضعیت تمدن ، فرهنگ ، باورهای دینی و دیدگاه های نظم نوین جهانی متفاوت از سایر نقاط جهان است و طبیعتاً نمی تواند یک شکل باشد. به اما برخی در داخل و خارج از کشور صدها سال تلاش کرده اند تا زنان ایرانی و ایرانی را شبیه یک ساختار جهانی جلوه دهند. او موفقیت هایی کسب کرده است ، اما درگیری ها و تضادهای مفهومی بین ایران و جهان باعث ایجاد چالش ها و بحران ها در همه اعصار شده است ، بیشتر از آنکه معیارهای دینی و اعتقادات دینی چالش های این روند را حتی داغ تر کند. نمونه های آن بحث چند همسری و قیاس ایران با کشورهای عربی آفریقایی است که از نظر تمدن ، فرهنگ ، اعتقادات ، مفاهیم نژاد و آداب و رسوم هستند. ایران با این کشورها متفاوت است و اگر ما بخواهیم همین تفاوت ها وجود داشته باشد ، غیرممکن است. مشکل دیدگاه مدرنیته غربی نسبت به زنان و تفاوت این دیدگاه در تاریخ و فرهنگ ایران بسیار زیاد است و این اختلافات و کشمکش ها بارها و بارها در موضوعات فرهنگی و سیاسی بیان عینی و توسعه یافته اجتماعی دارند ، اما همچنان در عرصه رسانه ای با قدرت و قدرت با بحران و چالش این تأثیر بسیار شدید است زیرا تابش به مناطق دیگر نیز نفوذ کرده است.

مسئله زنان و حقوق آنها در طول تاریخ معاصر مورد بحث قرار گرفته است که ممکن است کلیشه ای باشد ، اما به دلیل اهمیت و اثربخشی آن ، مشکلات و مناقشاتی که در آنجا وجود دارد هرگز حل نمی شود و هرگز حل نخواهد شد. موقعیت زنان بیشتر درگیر مرزها می شود و به فرصتی برای منافع نظام سرمایه داری تبدیل شده است تا رسانه ها. در این میان ، وقتی ما رسانه های دولتی و مسائل اجتماعی و تضاد منافع بین دولت و مردم را درک کنیم و از طرف دیگر فشار خارجی برای این مسائل را درک کنیم ، موضوع پیچیده تر می شود. از آنجا که در جامعه غربی ، دولت و جامعه به طور کلی با تغییرات ساختاری یا متناوب که منافع شخصی و سیستم سلطه را تأمین می کند ، به راحتی در ارتباط هستند ، اما در ایران ، از جامعه به دولت ، واکنش هایی وجود خواهد داشت که اغلب اوقات نیز وجود دارد. مشکل اصلی ویژگی های زنان در جامعه و روابط اجتماعی و مدنی است ، اما در پشت صحنه ، هدف مشاهده و استفاده تجاری از این موقعیت و به عنوان ابزار است. رسانه بهترین زمینه برای بهره برداری ، تصحیح و گسترش این باور است. در دنیای پست مدرن ، زنان پایه و آلودگی منافع قدرت و تجارت هستند ، آمیخته با سطحی ترین دیدگاه ها درباره هویت و طبیعت. در ایران و بسیاری از جنبش ها ، با حمایت مخفی خارجیان ، اغلب چنین اقدامات مبهمی را برای احقاق حقوق زنان انجام می دهند ، اگرچه برخی از آنها ، اگر واقعی و عادلانه باشند ، به دلیل حملات مدلهای دیکته شده خارجی از بین می روند.

امروزه بسیاری از موفقیت های زنان ورزشکار ، از جمله زنان با حجاب و تابع اصول کلی جمهوری اسلامی و قوانین آن ، در واقع زنان و دختران ایرانی هستند که به حجاب اسلامی اعتقاد دارند و همچنین برخی از صاحبان حجاب. خانه مادرانی با نوزاد و حتی بچه دار شدن در عرصه رقابت! او موفق شد و موفق شد ، چیزهایی که جنبش وابسته به غرب و فرهنگ استعمار آنها را مانع موفقیت زنان در صحنه جهانی می داند.

چرا این رویداد مهم در رسانه ها برجسته نمی شود و هزینه آن با مفهوم پرداخت نمی شود!؟ به دلیل جریان و قدرت رسانه ها در دست نظام سلطه ، قضیه برعکس اهداف و رویکردهای محض و مخالف است و حجاب را افزایش داده و جایگاه زن و مادر را در بین نسل جدید دختران ارتقا می بخشد. برعکس ، توسط رسانه های داخلی برجسته نشده و نگران نیست ، چرا!؟ از آنجا که رسانه های بومی آنچه را که جریان پویا و رویارویی در مانیفست رهبری نامیده می شد ، تعریف نکرده بودند ، مطمئناً انتظار اقدامات منفی جمعی را داشتند. از این رو ، قدرت فعلی به درستی دیده و شنیده نمی شود و حوادث منفی ناگزیر در ذهن و خاطرات تاریخی جامعه وجود دارد.

استانداردهای دوگانه حقوق زنان در رسانه ها / سانسور هویت زنان ایرانی

در چند ماه گذشته ، هم در المپیک و دارنده مدال طلا هاشمیه متقیان ، و هم بازی های مختلف مانند قهرمانی تیم والیبال دختران سایپا و گلاره ناظمی داور در فینال جام جهانی فوتسال مردان با حجاب اسلامی و حضور سایرین در عرصه جهانی و زنان آسیایی ، ایرلندی با تعطیلی کامل و وظایف قوی زن و مادری ، و این یک جرم رایج است و هدف دشمن این است که ممنوعیت زنان را در ایران اعمال کند.

رسانه های حاکم در جهان سعی می کنند دستاوردهای زنان ایرانی را در محدوده دین و حاکمیت سرپوش گذاشته و تحریف کنند و ادعا می کند که زنان در ایران و زیر پرچم جمهوری اسلامی در نهایت تاریک ، محکوم به فنا و بدون قهرمان هستند. ملی مجبور نیست بداند و گزارش دهد مگر اینکه بر خلاف ساختار برنده عمل کند و این بهترین طعمه تبلیغاتی برای شبکه مخالفان فارسی زبان است تا شخصیت قهرمان زن زن را از هدف منحرف کرده و این افتخار را در اذهان عمومی تضعیف کند. نظر در سالهای اخیر ، دیدگاههای منفی و ناامیدکننده در مورد این ارزشها و ارزشها در دستور کار جریانات رسانه ای دشمن قرار گرفته است و از یک سو ، از کارآیی جریانهای رسانه ای داخلی در پرداخت درست و دقیق غفلت شده است. او کشور را اداره کرده است و بهترین فرصت برای حرکت دشمن ، تحریف وضعیت واقعی و قانونی زنان ایرانی و زنان جهان متعالی است.

هرگاه رسانه های جمهوری اسلامی بتوانند دستاوردهای زنان ایرانی را که معتقد به محدودیت ها و مفاهیم ملی-مذهبی در عرصه بین المللی هستند ، به دور از تفکیک و با دیدگاه چند بعدی ، به درستی توصیف کنند ، می توان گفت که با موفقیت اهداف زنان و زنان را خنثی می کند. جنبش های ضد زن برای اسپری کردن عمل سمی بر اسپرم نیز ، بنابراین می خواهید بارها مسئولیت را بر عهده بگیرید و در موقعیت ضعف مکرر اصلاح کنید.

اکنون رسانه های کشور این بازسازی و بازتولید را در قالب نمایش ، پردازش ، تدوین مناسب و توضیح هویت شخصیتی زنان در محور خانواده و جامعه در پیشنهادات ملی و بین المللی با توجه به نظر قهرمانانه از نظر افکار عمومی ، به ویژه در زنان ، نیاز دارند. جامعه ، یک باور و تولید مثل طبیعی وجود دارد.

دکمه بازگشت به بالا