لیست وام های بانک کشاورزی

به گزارش بانک اول در دنیای امروز، افراد در صورت مواجهه با کمبود نقدینگی برای انجام امور خود، می‌توانند برای تامین هزینه‌های ضروری خود، از بانک‌ها درخواست داشته باشند. بانک‌ها نیز در راستای تامین نقدینگی مورد نیاز جامعه و تخصیص منابع خود برای دستیابی به سود بیشتر اقدام به اعطای تسهیلات می‌کند.  بانک کشاورزی نیز به مانند سایر بانک‌های کشور، در راستای کمک به رشد چرخه اقتصادی و نیز تامین نیازهای مالی مشتریان خود وام‌ها و تسهیلات ویژه‌ای را در قالب طرح‌های گوناگون اعطا می‌کند.

انواع وام بانک کشاورزی ۱۴۰۲ | ثبت نام وام خود اشتغالی بانک کشاورزی

 

طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی

این مجموعه با اعطای طرح آتیه طلایی که شامل یک حساب کوتاه مدت عادی و یک حساب بلند مدت است به گروه‌های مختلف مشتریان خود به‌ویژه خانواده ها، در راستای سرمایه گذاری برای فرزندان خود، مستمری بگیران، افرادی که خدمات بازنشستگی مناسبی ندارند، سازمان ها، نهادها و موسسات خیریه، کمیته امداد و بهزیستی تسهیلات اعطا می‌کند.

در این طرح مشتری می‌تواند مبالغ ثابت یا متغیر و وجوه مازاد در اختیار خود را، به هر اندازه که باشد، در بازه‌های زمانی مورد نظر خود، در سپرده کوتاه‌مدت آتیه طلایی سرمایه‌گذاری کند و از مزایای مدیریت مالی بانک برای این طرح در پایان دوره و سال‌های متوالی استفاده کند.

مهم‌ترین ویژگی این طرح، امکان سرمایه گذاری مشتریان در دوره‌های کوتاه‌مدت و استفاده از ارزش حداکثری ایجاد شده برای مشتری در پایان دوره است. ضمنا بازده متوسط حساب کوتاه مدت آتیه طلایی نزدیک به 13 درصد است.

حداقل مبلغ مورد نیاز برای افتتاح حساب 50 هزار تومان است و امکان سرمایه‌گذاری در این طرح به دوصورت یک‌جا و تدریجی وجود دارد. ضمنا پس از پایان سال اول، می‌توان دوره سرمایه‌گذاری را برای چندین دوره متوالی تمدید کرد.

طرح باران بانک کشاورزی

طرح باران که یکی از طرح‌های سپرده‌ای تسهیلاتی بانک کشاورزی است، با هدف تأمین مالی بخش کشاورزی و تامین نیازهای مشتریان خود به کلیه گروه‌های مشتریان خود، اعم از فعالان بخش کشاورزی، اصناف، بانوان و .. اعطا می‌کند.

متقاضیان این طرح، می توانند از مزایای طرح باران به دو شکل افتتاح حساب در حساب کوتاه مدت یک درصدی و حساب جاری بدون دسته چک، بهره‌مند شوند. ضمنا هردو این حساب‌ها قابلیت اتصال به کارت‌های بانکی بانک کشاورزی را نیز دارند.

مجموعه مذکور این طرح را در قالب دو طرح باران 1 و باران 2 اعطا می‌کند؛ طرح باران 1، با نرخ سود تسهیلات 12 درصد در مدت بازپرداخت حداکثر 8 ماه، 12 ماه و 24 ماه تا سقف 100 میلیون تومان اعطا می‌شود. طرح باران 2 نیز، با نرخ سود 18 درصد در مدت بازپرداخت 12 ماه، 18 ماه و 24 ماه تا سقف 100 میلیون تومان قابل دریافت است.

طرح حامی گندم بانک کشاورزی

حساب کوتاه مدت یک درصدی حامی گندمِ این مجموعه به شکل متمرکز به مشتریان فعال در زمینه گندم اعطا می‌شود. این حساب نیز به کارت‌های بانکی مشتریان متصل است.

حداقل رقم لازم برای سپرده‌گذاری در این حساب 5 میلیون تومان با نرخ سود 10 درصد است. سقف اعطایی در این طرح 100 میلیون تومان است و مدت بازپرداخت آن به دوشکل یک قسطی 3 ماهه و 10 ماهه و چندقسطی 8 ماه و 24 ماه است.

طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی

بانک کشاورزی، با هدف آشنایی کامل بانوان با خدمات متنوع بانکی و استفاده از تسهیلات آن است به جهت دسترسی کامل خانواده به رفاه بیشتر و نیز دسترسی تمام زنان شهری و روستایی، به منابع بانکی و سهیم شدن آن‌ها در فعالیت‌های اقتصادی به اعطای تسهیلات در قالب طرح بانوی ایرانی می‌پردازد. این طرح در راستای گسترش اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی لازم برای زنان،کمک به اقشار آسیب‌پذیر و فقرزدایی از جامعه زنان کشور اعطا می‌شود.

تمام بانوان می‌توانند با افتتاح حساب سپرده سرمایه‌گذاری یک درصدی بانوی ایرانی، از مزایای این حساب که شامل دریافت با نرخ سود ویژه است، به شرح زیر استفاده کنند:

۱. تسهیلات با مدت سپرده‌گذاری یک ماهه، به میزان 50 درصد مبلغ سپرده‌گذاری شده، با مدت بازپرداخت 6 ماه و نرخ سود 18 درصد.

۲. تسهیلات با مدت سپرده‌گذاری 4 ماهه، به میزان 70 درصد مبلغ سپرده‌‌گذاری شده، با مدت بازپرداخت 12 ماه و نرخ سود 14 درصد.

۳. تسهیلات با مدت سپرده‌گذاری 4 ماهه، به میزان 50 درصد مبلغ سپرده‌‌گذاری شده، با مدت بازپرداخت 24 ماه و نرخ سود 14 درصد.

۴. تسهیلات با مدت سپرده‌گذاری 4 ماهه، به میزان 85 درصد مبلغ سپرده‌‌گذاری شده، با مدت بازپرداخت 12 ماه و نرخ سود 15 درصد.

تسهیلات اعتباری بانک کشاورزی

بانک کشاورزی تسهیلات اعتباری را در دو شکل تسهیلات سرمایه‌ای و تسهیلات سرمایه در گردش به مشتریان خود اعطا می‌کند.

تسهیلات سرمایه‌ای شامل تسهیلاتی است که برای انجام امور اساسی و عملیات زیربنایی خرید کالاهای سرمایه‌ای پرداخت می‌شود، که میزان آن برای تأمین هزینه‌های سرمایه‌گذاری ثابت، میزان اقساط و زمان‌های بازپرداخت اقساط اصل و سود تسهیلات در قالب عقد مربوطه، در هر مورد بر اساس بازدهی فعالیت‌های مربوطه و با نظر کارشناس بانک تعیین می‌شود.

همچنین تسهیلات سرمایه در گردش، شامل تسهیلاتی است که در راستای تأمین بخشی از هزینه‌های جاری به عنوان سرمایه در گردش واحد برای بهره‌برداری اقتصادی اعطا می‌شود. میزان این تسهیلات و زمان بازپرداخت آن با توجه به بازدهی فعالیت تعیین خواهد شد.

وام بانک کشاورزی در قالب طرح های مختلف مانند طرح باران و حامی گندم به فعالان حوزه های اقتصادی خصوصا بخش کشاورزی پرداخت می شود. درخواست این وام از طریق سامانه تسهیلات بانک کشاورزی بوده و این بانک به افرادی که حقوقشان از طریق بانک کشاورزی پرداخت می شود، وام بدون ضامن نیز پرداخت می نماید.

برای مشاوره شرایط و نحوه ثبت نام وام بانک کشاورزی

وام یکی از راهکار هایی است که در سیستم بانکی برای کمک به رونق چرخه اقتصادی و کسب سود بانک ها اندیشیده شده است. بانک کشاورزی به عنوان یک بانک شناخته شده، طرح های تسهیلاتی متفاوتی را برای کمک به بخش های اقتصادی و خصوصا بخش کشاورزی در نظر گرفته است. این طرح ها در قالب های متفاوت به متقاضیان مختلف اعطا می شود.

از آن جا که بانک کشاورزی برای اعطای تسهیلات خود شرایط خاصی داشته و هر کدام از طرح های تسهیلاتی این بانک مختص به قشر خاصی از متقاضیان است، نیاز است تا افراد پیش از اقدام به ثبت درخواست خود برای دریافت وام کشاورزی ، از این شرایط و ضوابط آگاهی پیدا کرده و بر اساس سقف تسهیلات پرداختی و سود بازپرداخت آن تصمیم به دریافت وام بگیرند.

در این مقاله سعی خواهد شد تا به انواع وام بانک کشاورزی و شرایط دریافت آن پرداخته و سامانه تسهیلات بانک کشاورزی معرفی شود و همچنین نکاتی در رابطه با نحوه ثبت نام و دریافت وام بانک کشاورزی، مبلغ وام بانک کشاورزی، نحوه بازپرداخت و اقساط تسهیلات و وام بدون ضامن بانک کشاورزی، مطرح خواهد شد.

انواع وام بانک کشاورزی

افراد در صورت نیاز به تامین نقدینگی برای انجام فعالیت های مختلف می توانند، از بانک ها درخواست یا تسهیلات نمایند. همچنین اعطای وام یکی از روش های کسب سود برای بانک ها به شمار رفته و در راستای هدف تامین مالی مشتریان، بهبود چرخه اقتصادی و پرداخت هزینه های خود اقدام به پرداخت وام در طرح های مختلف می کنند. انواع وام بانک کشاورزی عبارتند از:

طرح باران بانک کشاورزی: طرح باران یکی از طرح های تسهیلاتی بانک کشاورزی است که با هدف تامین مالی به گروه های مختلف مشتریان اعم از فعالان بخش کشاورزی، اصناف، بانوان و غیره اعطا شده و برای دریافت آن باید یک حساب سپرده کوتاه مدت یک درصدی، یا یک حساب جاری بدون دسته چک، در بانک کشاورزی افتتاح کرد.

طرح حامی گندم بانک کشاورزی: این طرح به صورت مخصوص به فعالان حوزه کشت گندم تعلق می گیرد و برای دریافت تسهیلات آن نیاز به افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت یک درصدی در بانک کشاورزی است.

طرح بانو ایرانی بانک کشاورزی: بانک کشاورزی با هدف سهیم کردن بانوان کشور در فعالیت های اقتصادی و ایجاد اشتغال و فقرزدایی از جامعه بانوان اقدام به اعطای تسهیلات به بانوان در قالب عقد مرابحه و با شرط افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت یک درصدی، می کند.

تسهیلات اعتباری بانک کشاورزی شامل تسهیلات سرمایه ای و تسهیلات سرمایه در گردش: تسهیلات سرمایه ای به طور خاص برای خرید کالا های سرمایه ای اعطا می شود اما تسهیلات سرمایه در گردش به عنوان تامین مالی بخشی از هزینه های جاری واحد های اقتصادی در نظر گرفته شده است.

شرایط دریافت وام بانک کشاورزی

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که در بخش های اقتصادی مختلف به ویژه بخش کشاورزی فعال بوده یا قصد شروع فعالیت را داشته باشند، در صورتی که فاقد بدهی معوق و یا چک برگشتی در سیستم بانکی باشند، می توانند برای دریافت وام از بانک کشاورزی اقدام کنند. از شرایط دریافت وام بانک کشاورزی این است که طرح مورد نظر برای تامین اعتبار از لحاظ اقتصادی و مالی و حقوقی موجه و با ضوابط بانک برای پرداخت وام منطبق باشد.

افراد فعال در حوزه تحقیقات کشاورزی هم می توانند، اقدام به درخواست وام از بانک کشاورزی کرده و در صورت تصویب هیئت مدیره بانک از تسهیلات پرداختی بهره مند شوند. پرداخت وام بانک کشاورزی به اتباع سایر کشور ها و یا اشخاص حقوقی که بیش از 50 درصد سهام آن ها متعلق به اتباع سایر کشور ها باشد طبق دستورالعمل های ابلاغی بانک مرکزی صورت می گیرد. همچنین پرداخت تسهیلات به شرکت هایی که محل فعالیت یا ثبت آن ها خارج از کشور است، مجاز نیست.

هریک از طرح های تسهیلاتی مختص به یک قشر از فعالان جامعه است مانند طرح حامی گندم که به کشاورزان گندم اختصاص دارد یا طرح بانو ایرانی که مخصوص بانوان خود اشتغال است. طرح باران بانک کشاورزی قابل استفاده عموم جامعه است و از شرایط آن غیر از شروط عمومی، داشتن حساب سپرده در بانک کشاورزی و سپری شدن مدت زمان مشخصی از سپرده گذاری در بانک است.

سامانه تسهیلات بانک کشاورزی

بانک کشاورزی از جمله بانک هایی است که اقدام به راه اندازی سامانه ثبت و پیگیری درخواست تسهیلات کرده است. در سایت بانک کشاورزی به آدرس bki.ir بخشی تحت عنوان خدمات و محصولات وجود دارد که یکی از زیر شاخه های آن بخش سامانه ها است. در این بخش سامانه های مختلف بانک کشاورزی به منظور ارائه خدمات الکترونیک به اقشار جامعه، در نظر گرفته شده است.

سامانه تسهیلات بانک کشاورزی شامل بخش های مختلف از جمله ثبت و پیگیری درخواست دریافت وام و محاسبه سود و اقساط تسهیلات است. استفاده از این سامانه به تسهیل خدمت رسانی بیشتر به همه متقاضیان کمک کرده و در وقت مشتریان و کارکنان بانک صرفه جویی می شود. مزیت استفاده از سامانه های اینترنتی برای درخواست وام، کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از شرایط دریافت طرح های مختلف تسهیلات است.

نحوه ثبت نام و دریافت وام بانک کشاورزی

پرداخت وام بانک کشاورزی از طریق محاسبه میانگین سپرده انجام می شود. بنابراین نیاز است تا ابتدا متقاضیان دریافت وام، درخواست خود را در سامانه تسهیلات بانک کشاورزی ثبت کرده تا کارشناسان بانک در اسرع وقت درخواست را با توجه به دستورالعمل ها و بخشنامه های بانک بررسی کرده و در صورت تطبیق با شرایط پرداخت تسهیلات، با متقاضی ارتباط برقرار کنند.

نحوه ثبت نام و دریافت وام بانک کشاورزی در سامانه تسهیلات به این صورت است که ابتدا باید وارد بخش خدمات و محصولات سایت بانک کشاورزی شد.

پس از وارد کردن کد ملی، صفحه ای باز می شود که می توان از طریق کد رهگیری یا ثبت اطلاعات شناسنامه ای وارد سامانه شده و اقدام به ثبت درخواست دریافت وام خود کرد.

روند دریافت وام از تمامی بانک ها روندی است، که نیاز به زمان داشته و باید درخواست ابتدا از سمت بخش های ذی ربط بانک مورد بررسی و تایید قرار گیرد. پس از تایید درخواست دریافت تسهیلات، مشتری می تواند به یکی از شعب بانک کشاورزی مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم و عقد قرارداد، دریافت وام، تسهیلات مورد نیاز خود را پس از گذشت مدت زمان اعلام شده، دریافت کند. جهت اخذ مشاوره وام بانکی کارشناسان شرکت توسعه تجارت آریا فردا از صفر تا صد راهنمای شما عزیزان خواهند بود، با ما در ارتباط باشید.

دکمه بازگشت به بالا