تولید ۳ محصول با کاربرد در صنایع غذایی به همت دانش‌بنیان‌ها

پوست

تولید ۳ محصول با کاربرد در صنایع غذایی به همت دانش‌بنیان‌ها

متخصصان این شرکت مبتنی بر دانش محلی سازی موفق پلی لاکتیک اسید هستند که در صنایع غذایی به عنوان تنظیم کننده PH و نگهدارنده استفاده می شود.

به گزارش میجیکغزاله قنبرنژاد مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه شرکت ما سه محصول دانش بنیان «لاکتات سدیم»، «اسید لاکتیک» و «لاکتات کلسیم» را در کارنامه خود به ثبت رسانده است، گفت: این محصولات همگی وارداتی و هر سال در مجموع 800 تن از این محصولات با حجم سالانه سه و نیم میلیون دلار وارد کشور می شود.

وی پلی لاکتیک اسید مورد استفاده در صنایع غذایی را تنظیم کننده PH و نگهدارنده دانست و افزود: این محصول جایگزین اسید سیتریک است. از لاکتات کلسیم به عنوان منبع کلسیم در مصارف دارویی استفاده می شود، این فرآورده در بدن رسوب نمی کند و کاملا در آب حل می شود و لاکتات سدیم نیز نوعی نرم کننده است که می توان به جای گلیسیرین و صد برابر بیشتر از آن استفاده کرد. ملایم تر از گلیسیرین روی پوست است و آبرسانی می کند.

قنبرنژاد ادامه داد: در حال حاضر قیمت محصولات وارداتی در بازار تقریبا کیلویی 100 هزار تومان است و این ماده را 30 تا 35 درصد ارزانتر از قیمت محصولات وارداتی تهیه می کنیم.

وی به نقل از معاونت علمی، ارائه خدمات پس از فروش را از دیگر مزیت های محصول نسبت به نمونه های مشابه خارجی عنوان کرد و گفت: کالای عرضه شده به بازار دارای گارانتی بوده و خریدار می تواند حجم کمتری را خریداری کند. اما اگر از چین یا کشورهای دیگر خرید کنند، باید ظرفی به وزن 24 تن را بدون خدمات پس از فروش بخرند و اگر کالا مشکل داشته باشد یا تاریخ انقضا گذشته باشد، نمی توانند محصول را تولید کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا