توسعه سامانه‌ای برای ارائه خدمات طب ایرانی مبتنی بر هوش مصنوعی/دولت رقیب بخش خصوصی نباشد

بخش خصوص | بخش خصوصی

یکی از شرکت های فناور، سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی برای ارائه خدمات پزشکی ایرانی ایجاد کرده است، اما فناوران این شرکت تاکید می کنند که برخلاف سایر کشورها، در کشور ما، دولت به رقیب بخش خصوصی در این زمینه تبدیل شده است.

سید امیرمحمود یحیوی مخترع و بنیانگذار نظام سلامت هوشمند در گفت وگو با میجیک. وی با بیان اینکه این سامانه یک سامانه جامع در حوزه خدمات ویژه سلامت است، گفت: رویکرد اصلی این سامانه طب ایرانی است که از سوی وزارت بهداشت به عنوان بهترین سامانه پزشکی ایران معرفی شده است.

وی افزود: این سامانه مجموعه ای از خدمات درمانی را برای متخصصان و بیماران کشور ارائه می دهد ضمن اینکه کسب و کارهای مرتبط با حوزه بهداشت و مواد غذایی و دارویی می توانند در این سامانه به کاربران خدمات ارائه دهند تا با ایجاد هم افزایی افراد مراجعه کننده. برای این سیستم مجموعه ای از خدمات را در یک مکان با کیفیت خوب ارائه می دهد.

یحیوی یکی از پنل های مهم این سامانه را پنل تجویز داروی ایران دانست و اظهار داشت: در این پنل که ثبت اختراع نیز دریافت کرده است از هوش مصنوعی برای کمک به تشخیص بیماری ها و تجویز نسخه بر روی بستر آنلاین استفاده شده است. بسته کامل خدمات در حوزه سلامت برای کاربران ارائه شده است.

بنیانگذار این نظام طب ایرانی را پزشکی مبتنی بر علوم پایه می داند و می گوید: این دانش تبیین علمی و دقیقی از پدیده ها، روش ها و مشکلات حوزه سلامت دارد و این توضیحات در طول تاریخ و در رساله ها تجربه شده است. دانشمندان به ویژه دانشمندان ایرانی که این نظام پزشکی را پایه گذاری کردند، آن را نوشتند و به دست ما رسیدند.

یحیوی با اشاره به تفاوت طب ایرانی با طب سنتی تصریح کرد: طب سنتی می تواند روش هایی را پیشنهاد دهد و سال ها از این روش ها استفاده کند و نتیجه بگیرد اما توضیح علمی ندارد.

وی با بیان اینکه این سامانه به ثبت جهانی رسیده است، افزود: در این سامانه مجموعه هایی مانند دانشگاه ها، مراکز درمانی و آموزشی و خیریه ها می توانند وارد و ارائه خدمات کنند.

به گفته وی، در این سامانه تمامی خدمات از قبیل تشخیص، ارائه روش های درمانی، تجویز دارو از طریق هوش مصنوعی جمع آوری و در اختیار کاربران قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه قبل از شیوع کرونا نیاز به این سیستم را تشخیص دادیم، گفت: با شیوع کرونا، دنیا تصمیم گرفت که بتواند خدمات پزشکی و بهداشتی را از طریق روش های آنلاین ارائه کند و کشور نیز این موضوع را دنبال کرد. گرایش های حوزه سلامت الکترونیک اما قانون کشور در حوزه سلامت و کسب و کار فعال در این زمینه بسیار قدیمی و مربوط به سال 1330 است، اما در دنیا بخش خصوصی سعی در تسهیل دسترسی مردم به خدمات سلامت دارد. فناوری جدید اما در فضای ایران محدود است و دولت بیش از حد دارد و یکی از چالش های موجود در این زمینه رقابت دولت با بخش خصوصی است.

وی تاکید کرد: دولت باید نقش نظارت و تنظیم را به عهده بگیرد و اجرا را به مردم بسپارد.

به گزارش میجیک، طب ایرانی یکی از مکاتب پزشکی جهان با قدمت ده هزار ساله است که برخلاف برچسب های سنتی با پسوند نام، مانند سایر علوم کاملاً با مبانی علمی و تجربی همخوانی دارد. در دانشکده های پزشکی ایران، حفظ سلامت بر درمان اولویت دارد و اصول سبک زندگی صحیح بر اساس شرایط هر فرد در قالب «اصول بهداشت» یا «ست ضروری» آورده شده است. شیخ الرئیس ابوعلی سینا در کتاب قانون خود می‌گوید: «طب علمی است که می‌تواند وضعیت بدن انسان را بفهمد، در مورد عواملی که باعث سلامتی و بیماری می‌شود، سلامتی و تندرستی را حفظ کند و در صورت از دست دادن سلامتی، سلامتی را حفظ کند. سلامتی، به بدن برگرد». بنابراین اولین وظیفه پزشک در طب ایرانی حفظ سلامتی است.

طب ایرانی یک مکتب کل نگر است به این معنی که برای تشخیص صحیح بیماری و ارائه درمان مناسب، سلامت تمام اعضای بدن، ژنتیک، شرایط زندگی، ویژگی های روحی، سن، شرایط جغرافیایی، عوامل مخل جسمانی را پیدا کنید. تعادل و تعادل در بیمار در کنار یکدیگر اندازه گیری می شود. برای درمان بیماری در مرحله اول، سبک زندگی و به ویژه تغذیه افراد اصلاح می شود و پس از اصلاح سبک زندگی، درمان دارویی و دادن توصیه هایی مانند ماساژ نیز از دیگر اصول درمانی در طب ایرانی است.

دارودرمانی در این مدرسه برخلاف کاری که دادستان ها انجام می دهند با دقت زیادی انجام می شود.

با توجه به گسترش استفاده از خدمات طب سنتی و مکمل در سراسر جهان و همچنین سرنوشت بخش های مختلف جامعه ما با استفاده از طب ایرانی و پشتوانه تاریخی و فرهنگی قوی در این زمینه، به نظر می رسد استفاده از طب ایرانی در کنار هم باشد. با طب مدرن یکپارچه شده است، راه حل مناسبی برای بهبود سلامت عمومی است. سال هاست که سازمان جهانی بهداشت مکاتب مختلف طب سنتی و طب مکمل را به رسمیت می شناسد و راهبرد این سازمان برای طب سنتی و مکمل در قالب دو سند برای سال های 2005-2002 و 2014-2023 تنظیم شده است. . و منتشر شد.

طبق سند این سازمان، طب سنتی و مکمل یکی از بخش های مهم اما کم توجه سلامت است که کم و بیش در همه کشورها وجود دارد و هر روز بر تعداد متقاضیان آن افزوده می شود. عدم دسترسی بخش بزرگی از جمعیت جهان (بیش از 80 درصد) به خدمات اولیه بهداشتی و افرادی که در زمینه درمان بیماری های مزمن و عوارض جانبی داروها با مشکل مواجه هستند، منجر به یکپارچگی سنتی نظام پزشکی (طب یکپارچه) شده است. ). و طب مکمل همراه با طب نوین به بیماران در مراکز درمانی ارائه می شود که توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان روشی کارآمد در استفاده از طب سنتی و مکمل معرفی خواهد شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا